Wat heeft Energiewerk Zwolle voor jou...

Welkom   Missie   Betekenis   Nieuws/links    Tarieven    Contact

|Integratieve Psychotherapie  Coaching  Relatietherapie| |Energiewerk  Shamballa  Reiki| |Astrologie| |Tarot|

 

'Jij bent die is!' 

 

Energiewerk-Zwolle

De hele wereld is energie

De ervaring van Shamballa

Wat is Shamballa?

Ouder & kind Shamballa

Verhaal van een Deelnemer

Vakantieworkshop 'Jij bent die is'

Integrale aanpak in veranderlijke tijden

 

DVoor zelfverwezenlijking, expressie, shamballa-basic en Zijn met de natuur wordt je in je kracht gezet en daarmee ervaar je wie je in potentie bent!'

 De energie op aarde verandert; de trilling verhoogt, de mens verandert. Shamballa is de Liefdeskracht die mee verandert, met jou, met de aarde.

Omringt door een prachtige natuur, geniet je van het activeren van ongekende krachtige energieŽn in jezelf en van de ontmoeting met engelen en meesters, die uiteindelijk een aspect van je Zelf zijn!

Je ervaart vrijheid door een liefdevolle zuivering van blokkades, in o.a. je chakraís. Door het  spelen met shamballa, merk je dat deze energie zelfgenezend en versterkend werkt, voor jezelf, voor de ander, voor de ruimte om jou heen, voor het water dat jij drinkt.

 Samen ervaren we de kracht van mantraís zingen, gaan we expressief dansen en tekenen, en verkennen we wandelend de natuur, om weer uit je hoofd, in je lijf te komen.

Edwin en Mathilde kunnen, vanuit de hulpverlening  en als  lerares, het groepsproces in goede banen leiden. Individuele aandacht is er voldoende; d.m.v. tarot, astrologie, integratieve psychotherapie of Ďeen cursus in wonderení, bieden zij een luisterend oor en samen bekijken we het vanuit een ander kader.

Aan het eind van de workshop krijg je een door de Shamballa Foundation erkend certificaat en ben je in staat om jezelf en anderen te kunnen behandelen.

 

Datum 22 t/m 26 juli 2008

Waar: La-Mer in Frankrijk in de streek Bourgogne met zijn prachtige landschap. Voor meer informatie en het op doen van de sfeer bezoek hun website

 Kosten: Ä590,-   - voor minima overleg mogelijk-  

 incl.eten, drinken, overnachting eigen tent; caravan of kamer tegen extra betaling

Aanmelding via e-mail of telefoon 06-44918767 en is definitief na overmaken geld.    

Bij annulering tot 21juni; geld terug, minus Ä15,- administratie; 

na 21 juni helft geld terug.  

We organiseren meerdere informatie avonden over wat je zoal kunt verwachten die week en wat je ermee kan. Verder kan het prettig zijn om eerst even kennis te maken met Edwin en Mathilde. Wil je een informatie avond bijwonen mail of bel dan!

info@energiewerk-zwolle.nl

top