Wat heeft Energiewerk Zwolle voor jou...

Welkom   Missie   Betekenis   Nieuws/links    Tarieven    Contact

|Integratieve Psychotherapie  Coaching  Relatietherapie| |Energiewerk  Shamballa  Reiki| |Astrologie| |Tarot|

 

Wat is Shamballa?

 

Energiewerk-Zwolle

De hele wereld is energie

De ervaring van Shamballa

Wat is Shamballa?

Ouder & kind Shamballa

Verhaal van een Deelnemer

Vakantieworkshop 'Jij bent die is'

Integrale aanpak in veranderlijke tijden

 

Shamballa is Liefde, Vrijheid. Shamballa is het collectieve bewustzijn van de Opgestegen en Galactische meesters. Shamballa is energie; je kan het 'universele levenskracht'  noemen; iedereen heeft het van nature in zich. Sommigen noemen het Christusenergie of de energie van de heilige Geest. In het Oosten wordt het Chi en Ki of Prana genoemd. Verschillende culturen hebben verschillende namen.

Shamballa is de Liefdeskracht die door jou heen stroomt, via je meridianen, je chakra’s, je handen en je gedachten. Het gaat om jouw bewuste keus om je er voor te openen. Je kan met deze energieën niets ‘fout’doen, want van proberen en van fouten leer je. Kinderen staan over het algemeen meer open voor deze energieën; ze ontvangen ze en geven ze makkelijker. Wij mogen het ons weer leren herinneren en blokkades aan de kant zetten om de energie te laten stromen door onze handen en gedachten!

Je werkelijke wezen

De energie op aarde verandert ; de trilling verhoogt, de mens verandert. Ik zie het om mij heen, in de nieuwetijds-kinderen, aan het verhoogde besef in vele mensen dat er meer is tussen hemel en aarde. We staan meer open voor signalen uit het universum die we met 3dimensionale zintuigen niet kunnen opvangen.
De keerzijde van deze medaille is de toename van geestelijke en fysieke klachten, doordat de wereld van het ego -het individuele- conflicten heeft met de wereld van de Liefde. We worden zó in beslag genomen door alle bezigheden, alles wat ons wordt aangeboden, dat we nauwelijks toekomen aan onze werkelijke behoefte; het ontdekken wie we in wezen zijn. Het kan verwarrend zijn voor mensen om hun werkelijke Wezen te zien, hun werkelijke gevoelens te voelen.

Mensen met whiplashklachten, mensen met burn-out, - die ‘high sensitive’ zijn, met depressies, enzovoort, zullen dit herkennen. Shamballa biedt je de kracht en de rust om te  ont-dekken wat je werkelijk wilt en je te herinneren wie je in wezen bent. Dit betekent: niet klakkeloos aannemen wat een ander aandraagt, maar je openen voor de stem van je diepste wezen, want alle antwoorden liggen in jezelf besloten.

Atlantis

De oorsprong van Shamballa ligt ver terug, in de tijd vóór geschiedschrijving, in Atlantis. Germain is de grondlegger van deze energieën, die wezens van een laag bewustzijn, die als slaven dienden, te helpen. Hij wilde deze wezens bevrijden van hun slavernij en onwetendheid.

Het huidige systeem is veel uitgebreider dan toen, omdat we nu in staat zijn hogere energieën aan te kunnen. Het doel is nog wel steeds hetzelfde: ons bevrijden uit onwetendheid en onvrijheid en ons in de kracht en vrijheid van onze meesterschap brengen.

Geen regels…Vrijheid!

Shamballa erkent dat ieder mens zijn eigen ontwikkelingsproces heeft, en dat elk mens daar recht op heeft. Elk oordeel is naïef, want niemand kent het levens- en ontwikkelingsplan van een ander. John Armitage, ook wel Hari Baba, die Shamballa chanelde en grondde, stelde: ‘Shamballa kent maar één regel: er zijn geen regels.’

Shamballa is onbegrensd, groeit met jou, de aarde, met het universum mee en ontwikkelt zich steeds verder. Shamballa werkt fysiek en spiritueel helend, voor jezelf, voor de ander, voor de ruimte om jou heen, voor het water dat jij drinkt; jij bent deel van de helende aarde...

Behandelingen en Workshop Shamballa 

Een behandeling met Shamballa-energie, is een warme, verlichtende ervaring die rust, helderheid, energie en plezier geeft. Eén behandeling geeft voldoening en meerdere behandelingen kunnen gewenst zijn, afhankelijk van de behoefte van ieder mens.

Na de ervaring van een behandeling kan je er ook voor kiezen ingewijd te worden in de Shamballa, zodat je op iedere plek en tijd een shamballa-behandeling kan ontvangen, omdat jij zelf het kanaal bent voor deze energie.  

Shamballa basic is een laagdrempelige workshop. Iedereen die zich aangetrokken voelt tot het werken met energie kan deze workshop volgen. Er is geen daadwerkelijke voorkennis of ervaring nodig. Na het volgen van deze opleiding kun je een officieel erkende certificaat als shamballa basic healer verkrijgen en kun je inschrijven als shamballa healer bij de BCMA en Shamballa Association. Deze erkenning is belangrijk, omdat de onderhandelingen met beroepsverenigingen in een vergevorderde stadium zijn, zodat wellicht jouw behandelingen in de toekomst vergoed kunnen worden door de ziektekostenverzekeraars.

 De tijden en de energie veranderen en dat is ook de reden dat er een einde komt aan de oude manier van inwijden in graden. Ik heb ervaren dat shamballa basic meer bij deze tijd past en de activaties sterker worden ervaren. Als mensen toch in 1-4 ingewijd willen worden, dan kan dat nog in overleg en bij voldoende (min.3) aanmeldingen.

Ik vind het belangrijk om op de Shamballa dagen de informatie, de initiaties en de meditaties te gronden door mantra te zingen. Je hoeft hiervoor geen zangtalent te zijn en niks moet; de kracht van de woorden werken wel door.

De datum voor shamballa basic kunnen we gezamenlijk overleggen bij minimaal 3 aanmeldingen. De lengte van de workshop is 2 dagen. 

 

Voor ervaringen over Shamballa klik naar De ervaring van Shamballa of  Verhaal van een Deelnemer. Informatie over de kosten en/of vergoedingen kijk bij tarieven
 

 

 

info@energiewerk-zwolle.nl

top