Wat heeft Energiewerk Zwolle voor jou...

Welkom   Missie   Betekenis   Nieuws/links    Tarieven    Contact

|Integratieve Psychotherapie  Coaching  Relatietherapie| |Energiewerk  Shamballa  Reiki| |Astrologie| |Tarot|

 

Tarot consult bij Edwin Hamelink-Westerhof

Tarot Consult

Wat is Tarot

 

Levenskunst der Astrologie

De verschillende astrologische consulten

 

Integratieve Psychotherapie (IP)

Relatietherapie

Coaching

Burnout therapie

Wat is Integratieve Psychotherapie (IP)

Voor wie? Hoe gek moet je zijn eer je IP.... 

Integrale aanpak in veranderlijke tijden

 

Over de tarot wordt geschreven, dat het de spiegel van de ziel is. Voor mij is het een handig middel. Ik bezie de tarot als een stel kaarten met zeer veel symbolen, die diep op de psyche inwerken. Het symboliseert het individuatieproces -de universele ontwikkelingsweg a.h.w.- van de mens.

Ik wordt iedere keer weer getroffen hoe diep het bij cliŽnten binnenkomt. Het lijkt  het innerlijke en uiterlijk proces te weerspiegelen. Wat het in ieder geval doet, is dat het  een uitweg biedt voor moeilijke - psychische -  situaties om weer je levenspad verder te creŽren en te vervolgen.

Hoe pak ik een legging aan en wat gaan we doen? Een consult duurt een ongeveer 1/2 uur en het heeft een coachend karakter. Het is niet de bedoeling dat alleen  ik aan het woord ben en een duiding geef, maar dat er een gesprek op gang komt. Dit om te onderzoeken en tot inzicht te komen van je eigen processen, die op de vraag inspelen. Het geeft een uitbreiding van je bewustzijn, doordat je de vraag/probleem van meerdere kanten kunt bekijken en bestuderen. Dit geeft zoveel inzicht, dat je weer wat vrijer kunt bewegen op dat gebied.

Een legging kan voor jou als individu, maar je kunt ook samen komen en dan doen we bijvoorbeeld een relatielegging. Meestal komen mensen met vragen over een relatie of een situatie. Eigenlijk kunnen er vele vragen zijn. Vaak laat een legging veel meer zien, dan precies de vraag, want er wordt ook beschreven wat je eigen houding is in een situatie en hoe je er in terecht bent gekomen. Maak gerust een afspraak en we gaan samen op onderzoek uit.

Wil je meer weten lees dan Wat is Tarot of over Edwin Hamelink-Westerhof bij Welkom. Ook kun je me mailen of bellen op 06-29551616 .

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen VIT en RBNG. Voor informatie over vergoedingen van de zorgverzekeringen kijk bij tarieven. Tarot is een goede methode om in te zetten binnen Integratieve Psychotherapie, Relatietherapie of Coaching consulten.

Kijk ook eens bij Integrale aanpak in veranderlijke tijden om meer inzicht te verkrijgen.

 

 

info@energiewerk-zwolle.nl

top