Wat heeft Energiewerk Zwolle voor jou...

Welkom   Missie   Betekenis   Nieuws/links    Tarieven    Contact

|Integratieve Psychotherapie  Coaching  Relatietherapie| |Energiewerk  Shamballa  Reiki| |Astrologie| |Tarot|

 

De ervaring van Shamballa (Shamballa Multidimensional Healing®)

 

Energiewerk-Zwolle

De hele wereld is energie

De ervaring van Shamballa

Wat is Shamballa?

Ouder & kind Shamballa

Verhaal van een Deelnemer

Vakantieworkshop 'Jij bent die is'

Integrale aanpak in veranderlijke tijden

 

Na reiki 1 en 2 was mijn eerste ervaring met shamballa met de  Mahatma-energie. Dit is de energie met de hoogste trilling, het warmst, het meest zuiver, van de diepste of hoogste Bron, de Goddelijke energie. Deze geleide meditatie gaf mij beelden als in een droom en werkte verhelderend en verwarmend. Ik wist gelijk ; ‘ik wil dit vaker, ik wil dit internaliseren in mijn leven! Ik wil dit mijzelf kado geven’.

Sinds ik ingewijd ben in de Shamballa geef ik mezelf waar en wanneer ik wil de shamballa-energie, die verzachtend, energiek, verwarmend, verfrissend of geruststellend werkt; net wat ik nodig heb.

Praten in gedachten -met wezens, engelen, meesters en/of mijZelf- of  wijsheden tegenkomen in boeken, kaarten of andere mensen, herken ik uiteindelijk als aspecten van mijzelf en helpen mij in alledaagse dingen. Lachen om zogenaamde fouten, is bijvoorbeeld zo’n aspect en heb ik leren herinneren dankzij Shamballa.

Een behandeling met Shamballa-energie, is een warme, verlichtende ervaring die rust, helderheid, energie en plezier geeft, op moeilijke en makkelijke momenten in het leven. Eén behandeling geeft voldoening en meerdere behandelingen kunnen gewenst zijn, afhankelijk van de behoefte van ieder mens.

Na de ervaring van een behandeling kan je er ook voor kiezen ingewijd te worden in de Shamballa, zodat je op iedere plek en tijd een shamballa-behandeling kan ontvangen, omdat jij zelf het kanaal bent voor deze energie. 

Voor meer ervaringen over Shamballa klik naar Verhaal van een Deelnemer. Informatie over de kosten en/of vergoedingen kijk bij tarieven
 

info@energiewerk-zwolle.nl

top