Wat heeft Energiewerk Zwolle voor jou...

Welkom   Missie   Betekenis   Nieuws/links    Tarieven    Contact

|Integratieve Psychotherapie  Coaching  Relatietherapie| |Energiewerk  Shamballa  Reiki| |Astrologie| |Tarot|

 

Energiewerk-Zwolle

 

Energiewerk-Zwolle

De hele wereld is energie

De ervaring van Shamballa

Wat is Shamballa?

Ouder & kind Shamballa

Verhaal van een Deelnemer

Vakantieworkshop 'Jij bent die is'

Integrale aanpak in veranderlijke tijden

 

 

Reiki behandeling

Reiki-Shamballa behandeling

Shamballa-massage behandeling

Cursus Shamballa MDH Basic Healer™

Energiewerk Cursus / Verwendag

   

Reiki behandeling

Reiki is een steeds meer geaccepteerde vorm van behandelen, naast massage, sauna en fysiotherapie. De therapeut werkt op intuïtie & inzicht en is ‘het kanaal’ waardoor de universele energie stroomt en jouw proces in een stroomversnelling komt. Jij bent degene die ‘kiest’ om inzicht, rust of kracht te ontvangen.  (tarieven)

 

Reiki-Shamballa behandeling

Shamballa werkt vanuit de zelfde bron als Reiki, doch is losser van regels, waardoor het als krachtiger ervaren kan worden. Het werkt makkelijk op afstand /in de aura. De therapeut werkt op intuïtie en inzicht en is ‘het kanaal’ waardoor de universele energie stroomt en jouw proces in een stoomversnelling komt. Jij bent degene die ‘kiest’ om inzicht, rust of kracht te ontvangen.   (tarieven)

 

Shamballa-massage behandeling

Shamballa is een intellectuele energie die dààr stroomt waar die ‘nodig’ is en daarmee is het goed te combineren met massage. Weliswaar kan de krachtige aanraking jou lichtelijk afleiden van je innerlijke proces/inzicht, in vergelijking met puur Reiki of puur Shamballa. De therapeut werkt op intuïtie en inzicht en is ‘het kanaal’ waardoor de universele energie stroomt en jouw proces in een stoomversnelling komt. Jij bent degene die ‘kiest’ om inzicht, rust of kracht te ontvangen.   (tarieven)

 

Cursus Shamballa MDH Basic Healer™ 2daags (incl. officieel certificaat en werkboek van Shamballa foundation)

Jouw proces komt in een stroomversnelling; je voelt de blokkades van het nu en heft ze op; jouw energiebanen en gedachten kunnen zich vullen met positieve energie; je gaat de confrontatie aan d.m.v. meerdere geleide meditaties. Na de cursus kan jij jezelf en anderen behandelen door intentie & via je handen, heb je kennis van chakra’s en hoe energie positief/negatief door jou werkt en hoe je kan accepteren.  (tarieven)

 

Energiewerk/ verwendag (incl. vegetarisch biologische lunch) 

Je stelt jezelf open voor de Liefdeskracht die door je heen stroomt, door je handen en je chakra’s. Jij bent degene die ‘kiest’ om inzicht, rust en/of kracht te ontvangen. Door meditaties en werken met energie kan jij jezelf na deze verwendag behandelen.  (tarieven minimaal 3 deelnemers)

 

Wie ben ik?

Ik ben Mathilde Westerhof-Hamelink. ik heb altijd gezocht naar antwoorden in het leven, zeker na een aantal heftige gebeurtenissen. Ik heb getracht mijn uitdaging en geluk te vinden in verschillende functies –lesgeven, inkoop mode, vertegenwoordigster, eigen atelier bruidskleding ontwerpen&maken- en besloot uiteindelijk te kiezen voor vrijheid d.m.v. geven van cursussen & behandelingen. Samen met mijn man - die zich net als ik verdiept in de  verschillende aspecten van het mens zijn - heb ik een praktijk. Sinds 3 jaar combineer ik dit met de ervaring van het mama-zijn!

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u gerust even contact met mij op 06-44918767 of info@energiewerk-zwolle.nl

 

Voor ervaringen over Shamballa klik naar De ervaring van Shamballa of  Verhaal van een Deelnemer. Informatie over de kosten en/of vergoedingen kijk bij tarieven

info@energiewerk-zwolle.nl

top