Wat heeft Energiewerk Zwolle voor jou...

Welkom   Missie   Betekenis   Nieuws/links    Tarieven    Contact

|Integratieve Psychotherapie  Coaching  Relatietherapie| |Energiewerk  Shamballa  Reiki| |Astrologie| |Tarot|

 

Een positief verhaal na een Shamballa MDH Basic Healer workshop 

 

Energiewerk-Zwolle

De hele wereld is energie

De ervaring van Shamballa

Wat is Shamballa?

Ouder & kind Shamballa

Verhaal van een Deelnemer

Vakantieworkshop 'Jij bent die is'

Integrale aanpak in veranderlijke tijden

 

 

"Mijn ervaring met Shamballa is overweldigend. Ik heb heel lang niet gezien hoe mooi de wereld om ons heen is en hoeveel kracht de zon en de aarde je kan geven. Verder vecht ik niet meer tegen de elementen, maar laat ik alles op mij af komen en indien iets ongewenst is, verwijder ik dit uit mijn systeem met Shamballa. Ik sta veel sterker en met beide benen op moeder aarde en mensen in mijn omgeving merken dit en signaleren een verandering in en van mij. Nadat ik bevrijdt ben van de kleefsels uit dit leven en uit mijn vorige levens kijk ik heel anders naar de wereld en naar mijzelf en geniet elke dag weer volop. Dit was voor mijn Shamballa heel anders, destijds was ik onrustig en hield ik niet echt van mijzelf.

Ik heb een aantal mensen om mij heen een behandeling mogen geven en de reacties hierop zijn divers. Mensen (ook mijn lieve moeder) was even weg van deze wereld en voelde zich na de behandeling energieker en ze heeft dan ook geslapen als een roos, terwijl ze al jaren aan slapeloosheid lijdt. Na de behandeling kreeg ze het warme dekengevoel over zich.
Een 13 jarige Welsh Corky (slijtage aan gewrichten) werd na Shamballa op afstand darteler.

Ik geef mijzelf elke avond voor het slapen gaan Shamballa en slaap rustig en word 's ochtends opgewekter wakker. Mijn gedachten komen tot rust en kwellen mij niet meer de gehele nacht.

Enfin, ik heb mijzelf het mooiste geschenk gegeven dat je iemand ooit zou kunnen geven en anderen hebben hier profijt bij.

Mathilde, bedankt voor deze geweldige ervaring en tot gauw".

Voor meer ervaringen over Shamballa klik naar De ervaring van Shamballa. Informatie over de kosten en/of vergoedingen kijk bij tarieven
 

 

info@energiewerk-zwolle.nl

top