Wat heeft Energiewerk Zwolle voor jou...

Welkom   Missie   Betekenis   Nieuws/links    Tarieven    Contact

|Integratieve Psychotherapie  Coaching  Relatietherapie| |Energiewerk  Shamballa  Reiki| |Astrologie| |Tarot|

 

Hoe gek moet je zijn eer je sessies Integratieve Psychotherapie gaat doen?

 

Integratieve Psychotherapie (IP)

Relatietherapie

Coaching

Burnout therapie

Wat is Integratieve Psychotherapie (IP)

Voor wie? Hoe gek moet je zijn eer je IP.... 

Integrale aanpak in veranderlijke tijden

 

 

Er wordt mij wel eens gevraagd of je getikt, gestoord of gek moet zijn om Integratieve Psychotherapie te gaan volgen. Neen, dat niet.

Om in ouderwetse termen te spreken gaat het om het om problematiek in het neurotisch spectrum. Dit kan werkelijk van alles zijn, zoals depressie, fobieŽn, verslavingen, Burn-out, misbruik en angsten. Daarnaast is het ook mogelijk te leren omgaan met kenmerken van een Borderline persoonlijkheidsstructuur, ADHD en ASS problematiek.

Waar juist de kortdurende Integratieve Psychotherapie zo goed voor ingezet kan worden, zijn juist de strubbelingen van alle dag. Ieder keer weer je grens overgaan, het uit balans zijn, spanning, stress, vermoeidheid, conflicten, onzekerheid, te druk en weinig tijd. Het gevoel hebben van net te kort te schieten, iedere keer net de plank mis te slaan, net niet de stap durven te zetten om je praktijk op te starten, niet van baan durven te veranderen, geen Ďneeí kunnen zeggen tegen bijvoorbeeld je leidinggevende, iedere keer weer een herhaling ervaren van bepaalde patronen, geen energie om juist datgene vorm te geven of te doen wat je zo graag wilt en zo kan ik nog wel even doorgaan. Oftewel, wat je zo graag tot morgen wil uitstellen, omdat je vind dat je het gisteren niet helemaal goed hebt gedaan. Datgene aan pakken wat je afhoudt om in het heden te leven en tevreden te zijn met je Zelf.

Er zijn vele methoden en manieren om te werken aan zelfontwikkeling en bewustzijnsvergroting. Vaak levert dit inzicht, zelfkennis en begrip voor jezelf op. Bij sommige coaching of therapie vormen leer je daarnaast bepaalde delen van jezelf te accepteren en ermee om te gaan. IP tracht verder te gaan, want het heeft o.a. als doel om in je zelf (je eigen binnenwereld) verbinding te leggen en verandering aan te brengen. Zodoende kun je de verbinding weer leggen met de buitenwereld en datgene doen wat je wilt doen.

Internalis is lid van de beroepsvereniging VIT (Vereniging van Integraal Therapeuten) en daarmee worden de IP behandelingen meestal vergoed door je (aanvullende) zorgverzekering. Zowel goed voor de innerlijke mens als de financiŽle mens! Daarbij is het in gezamenlijk overleg mogelijk om binnen de sessies IP het behandelplan zodoende vorm te geven, dat de andere diensten van Internalis ingezet kunnen worden, want dat kan het proces ten goede komen  en versnellen.

Voor meer informatie of een intake bel of mail Edwin (06-29551616)

 

Kosten en erkenningen

Aangesloten bij de beroepsverenigingen VIT en RBCZ. Voor informatie over vergoedingen van de zorgverzekeringen kijk bij tarieven

 

info@energiewerk-zwolle.nl

top