Wat heeft Energiewerk Zwolle voor jou...

Welkom   Missie   Betekenis   Nieuws/links    Tarieven    Contact

|Integratieve Psychotherapie  Coaching  Relatietherapie| |Energiewerk  Shamballa  Reiki| |Astrologie| |Tarot|

Integratieve Psychotherapie (IP) Zwolle

 

Integratieve Psychotherapie (IP)

Relatietherapie

Coaching

Burnout therapie

Wat is Integratieve Psychotherapie (IP)

Voor wie? Hoe gek moet je zijn eer je IP.... 

Integrale aanpak in veranderlijke tijden

 

Edwin Hamelink-Westerhof staat voor u klaar om je te ondersteunen op een manier, die bij jou past! Snel een afspraak, zonder wachtlijst.

Er zijn van die momenten in je leven dat je bemerkt - of door je omgeving, of huisarts wordt gezegd - dat het tijd wordt om naar een therapeut of psycholoog te gaan. Ik ben een integratief therapeut en geef psychotherapie. Er komt dan een zoektocht naar de juiste therapie vorm, daarbij kunnen er vele vragen naar voren komen over de competenties en registraties, want iedereen wil de juiste therapeut voor zichzelf in een wereld waar vele mensen zich het liefst verre van houden. Als het dan tot aanmelding komt, dan heb je al een zeer grote en moedige stap gezet.

In het algemeen kan je stellen, dat ieder mens op zoek is naar contact en verbinding. Met Integratieve Psychotherapie wordt de verbinding in jezelf hersteld, met dat deel wat niet meer gekend wordt. Door herstel van deze verbinding kun je ook weer het contact aangaan met andere mensen en/of de buitenwereld. 

Integratieve Psychotherapie is een holistische benadering; Lichaam, geest en omgeving is een samenhangend geheel. Daarbij wil het zeggen dat ik in het werken met mensen naast de geestelijke aspecten ook aandacht heb voor de lichamelijke en spirituele dimensies. 

Met behulp van Integratieve Psychotherapie ga ik - als therapeut - graag modeloverstijgend te werk. Vanuit de filosofie ‘ieder mens is uniek, daarom voor iedere cliënt een nieuwe therapie’ wordt na de intake een behandelplan met doelen opgesteld.  

Ik geef meestal kortdurende therapie of coaching, dit houdt in; dat je zelf je klachten ervaart en komt met een hulpvraag, anders ga je al snel een langdurig traject in. De kracht van mijn kortdurende behandeling is, dat ik samen met jou je hulpvraag verduidelijk en omzet in concrete doelen.

Het leven is een ontdekkingstocht en het probleem of de klacht pakken we samen aan. Alles wat jij nodig hebt, wordt ingezet voor jou. Waarden en normen kunnen worden uitgedaagd, waardoor je er zelf achter komt dat sommigen niet meer werken.

We gaan samen op onderzoek uit, vanuit de visie; dat je het zelf weet, kan en doet!

 

Therapie en coaching bij Energiewerk Zwolle is effectief gebleken bij uiteenlopende klachten en vraagstukken op het gebied van werk, relatie en leven, zoals:

v      Je zelf leren kennen!

v      Zingevingproblematiek?

v      Uit je hoofd in je hart!

v      Vermoeid?! Lusteloos? Depressief?

v      Zelfvertrouwen verhogen!

v      Hinderlijke gewoonten en patronen?

v      Prestaties verhogen & ontspanning!

v      Gejaagd, Angstig gevoel of fobie?  

v      Overspannen, Burnout, Stress

v      Accepteren en verwerken van heftige gebeurtenissen, verlies en ziektes.

v      Moeilijkheden in relaties of werk?………

v      Voor meer autonomie en kracht!  

 

Kosten en erkenningen

Aangesloten bij de beroepsverenigingen VIT en RBCZ. Voor informatie over vergoedingen van de zorgverzekeringen kijk bij tarieven. Burnout therapie valt voor de zorgverzekering onder Integratieve Psychotherapie.

 

info@energiewerk-zwolle.nl

top