Wat heeft Energiewerk Zwolle voor jou...

Welkom   Missie   Betekenis   Nieuws/links    Tarieven    Contact

|Integratieve Psychotherapie  Coaching  Relatietherapie| |Energiewerk  Shamballa  Reiki| |Astrologie| |Tarot|

 

Integrale aanpak in tijden van verandering

 

Integratieve Psychotherapie (IP)

Relatietherapie

Coaching

Burnout therapie

Wat is Integratieve Psychotherapie (IP)

Voor wie? Hoe gek moet je zijn eer je IP.... 

Integrale aanpak in veranderlijke tijden

 

 

Integraal om vakkundig en doelgericht tot een analyse te komen van de ervaren problemen en moeilijkheden, zodat je aan de slag kunt om ze aan te pakken en te veranderen. Als jij het wil en als hiermee je veranderingsproces versneld, dan kan elke dienst binnen Internalis ingezet worden ten bate van jou. 

In deze tijden van veel verandering en crisis zie ik veel mensen die moeite hebben om overzicht te houden en hierdoor lijkt het maken van de juiste keuzes – voor zichzelf – haast een onmogelijke opgave. Op het ene moment precies weten wat je wilt om vervolgens weer het gevoel te hebben dat de bodem onder je weg wordt geslagen. Jezelf (of omgeving) weer op de donder geven en daarna toch weer vermijden om naar het gevoel (of mensen/situaties) te gaan waar het eigenlijk om draait. Een innerlijk verscheurdheid tussen de zekerheid van vormbehoud en originele inzichten met grote veranderingsdrift. Crisis en verandering wordt momenteel vaak als opgelegd ervaren. Een kille sanering, terwijl we hopen op de juiste warme metamorfose. Bij deze processen van heen en weer slingeren kunnen zich verschillende problemen manifesteren, zoals vertwijfeling, ontgoocheling en frustratie. Iets anders geformuleerd; een leerervaring van de pijn met bijkomende stress, vermoeidheid en gevoelens van zinloosheid. Eerst een stuk verlies eer er wat nieuws kan komen en de vraag is of dat nieuwe wel daadwerkelijk verwacht kan worden en mag/kan het überhaupt wel positief zijn. Voor je het weet ligt de volgende vraag en verandering al op de loer, dus kan het nog uitzichtloos lijken ook.

Ik zie veel mensen die zich bewust zijn van bovenstaande processen en gaan er op verschillende manieren mee om, zoals het afwachtend over zich heen laten gaan, er keihard tegenin/tegenaan gaan of trachten zo min mogelijk – letterlijk als figuurlijk – aanwezig te zijn.

Wat duidelijk is dat het zeer individueel ligt en dat wat er speelt is vaak complex. Het lijkt steeds duidelijker dat dit niet meer vraagt om een eenduidige aanpak. Het schreeuwt om een cultuuromslag en een integrale benadering.

Bij Energiewerk Zwolle hebben we verschillende methoden in huis om van meerdere kanten aan de slag te gaan. De juiste afstemming om een plan op maat te maken. Vaak eerst de verbinding herstellen om dan keuzes te maken die passen bij jezelf. Er is veel mogelijk binnen kortdurende Integratieve Psychotherapie, want ik kan Astrologie inzetten als diagnostisch middel en voor inzicht. Met Tarot kun je verder inzicht verwerven in je (on)bewuste drijfveren en individuatieproces. Emotionele Blokkades kunnen opgeheven worden met Shamballa/Reiki. Lichaamsgerichte en ademhalingsoefeningen om lichaamsbewustzijn te vergroten. Verder Meditaties voor verheldering van je geest, aanscherpen van je focus en concentratie. Actieve Imaginaties om innerlijk verandering aan te brengen, zodat je ook anders gaat reageren en werken in de buitenwereld. Goede Coaching om je doelen te bereiken. 

Mocht bovenstaande (gedeeltelijk) van toepassing zijn op jou, maak dan eens een afspraak voor een intake. Dan kunnen we een plan opstellen om te kijken welke strategie voor jou werkt. Mocht je aanvullend verzekerd zijn, dan is de kans groot dat je zorgverzekering het voor jou betaald.

Kosten en erkenningen

Aangesloten bij de beroepsverenigingen VIT en RBCZ. Voor informatie over vergoedingen van de zorgverzekeringen kijk bij tarieven.

 

 

Onderstaand volgt het persbericht over dit artikel:

Een integrale aanpak in veranderlijke tijden.

 AA-Landen - Soms sterk en dan weer verscheurd. Zo is de situatie hopeloos somber, dan weer positief. Vast houden en zekerheid van de huidige vorm, dan weer ultiem in de chaos met wellicht originele ideeën. Kil saneren en ook weer hopen op de beloning in de vorm van een mooie metamorfose. Heen en weer geslingerd met vele keuze mogelijkheden. De kunst zit hem om te weten welke bij je past.

Mocht je bovenstaande herkennen met eventuele bijkomende stress, dip, frustraties, angsten, extreme gevoelens of gedachten. Neem dan contact op voor een intake bij Internalis om vanuit verschillende benaderingen een plan op te stellen die bij jou aansluit. Verbinding leggen om krachtig datgene aan te pakken, waardoor je keuzes kunt maken die bij jou passen.

Voor meer info bel 06-29551616

 

Aangesloten bij de beroepsverenigingen VIT en RBNG. Voor informatie over vergoedingen van de zorgverzekeringen kijk bij tarieven.

 

info@energiewerk-zwolle.nl

top