Wat heeft Energiewerk Zwolle voor jou...

Welkom   Missie   Betekenis   Nieuws/links    Tarieven    Contact

|Integratieve Psychotherapie  Coaching  Relatietherapie| |Energiewerk  Shamballa  Reiki| |Astrologie| |Tarot|

 

De verschillende astrologische consulten

 

Levenskunst der Astrologie

De verschillende astrologische consulten

Integrale aanpak in veranderlijke tijden

 

Met consulten in:

bullet

Geboortehoroscoop of Radix

bullet

Progressies, Transits en Solaren

bullet

Relatie Astrologie

bullet

Astrologie als diagnostisch middel

bullet

Uurhoek Astrologie (vragen horoscoop)

bullet

Gebeurtenis horoscoop

 

 

De Geboorte horoscoop of Radix

De Radix geeft je aanleg en karakter weer. Het geeft je inzicht in wat je doet en hoe het kan dat je telkens bepaalde situaties tegen komt.

Ik werk veelal vanuit psychologische astrologie met eventuele uitstapjes naar spiritueel en/of karmisch gezichtpunt.

De Radix geeft de rode draad in je leven weer; welke levens thema's spelen bij jou. Een consult geeft jou inzicht in je kwaliteiten, uitdagingen en valkuilen.

Wat maakt wat je doet, zoals  je doet.

 

Progressies, Transits en Solaren

De Solaar horoscoop past bij de progressies. De Solaar is het moment dat de zon weer exact dezelfde plaats (graad) inneemt aan de hemel, zoals hij stond ten tijde van je geboorte. Dit is op je verjaardag of net een dagje eerder of later. Het geeft een jaarhoroscoop van je verjaardag tot verjaardag. Wat een blauwdruk geeft van de tendensen die het aankomende jaar bij jou gaan spelen. Een ideaal verjaardagscadeau voor jezelf of te geven aan een ander.

De geboorte horoscoop is een statisch moment in de tijd. De planeten en sterren gaan verder met hun baan en maken ander hoeken (aspecten) met de planeten in je horoscoop, dit noemen we in de astrologie progressies en transits. Dit zorgt ervoor, dat er later in je leven bepaalde thema's gaan spelen bij jou. Vaak bemerk je het als je focus gaat veranderen. Je raakt gericht op andere karaktertrekken en kwaliteiten. Het geeft je verdieping en meer inzicht op de gebeurtenissen van nu in je leven.

Als je geboorte horoscoop al eens is uitgelegd en je zodoende inzicht hebt in je (on)bewuste motivaties en drijfveren, kan ik de Progressies, Transits en Solaren bespreken. Je hoeft je er niet op vast te laten pinnen, want je kan je eigen weg creŽren. Het kan handig zijn te weten wat er op je pad komt en wat je natuurlijke ontwikkelingsweg is voor de aankomende jaren. 

De Progressies en Transits geven de thema's weer die de aankomende tijd (jaren) bij je gaan spelen; waar ligt de focus van je bewustzijn, welke levenslessen en keuzes komen er op je pad. 

 

 

 

Relatie Astrologie

Eerst jezelf kennen, daarna je relatie onderzoeken. Het is goed om eerst individueel een geboorte horoscoop uitleg te krijgen. Jullie beide horoscopen geven je karakter en aanleg weer. Jullie karakters weten op een geheel eigen wijze met elkaar om te gaan, dan weer in harmonie en dan weer met een dosis dynamiek. Dit alleen al is de moeite waard van het onderzoeken.

De composiet van jullie relatiehoroscoop wordt besproken; het is weergave van hoe jullie relatie eruit ziet en hoe jullie je relatie ervaren. Het is als het ware 'de derde persoon',  het 'ik + jij = wij' principe. Wat maakt toch dat jullie als individu telkens iets doen in je relatie, wat toch anders is dan je karakter? Hoe beland je toch steeds in iets met je relatie? Wat is de behoefte, het doel van de relatie? Hoe vinden jullie samen rust, terwijl je het als individu allebei anders zou doen? Wat zijn de noden van de relatie? Dit is te verduidelijken of te duiden vanuit de composiet horoscoop.

 

Astrologie als diagnostisch middel

Binnen individuele psychotherapie, coaching en relatietherapie is Astrologie een goed diagnostisch middel om efficiŽnt en effectief tot een analyse van de problemen te komen. Zo kunnen we samen sneller een geschikte oplossing vinden of een andere wijze van handelen; wat sluit goed bij jou aan en versneld je proces.

 

Uurhoek Astrologie

Die prangende vraag waar je zo graag een advies of antwoord op wil hebben. Zal ik het nieuwe werk/school wel of niet gaan doen? Zal ik in zee gaan met die ander? Is het een goed partij? Vind ik terug wat ik kwijt ben? Is er al een einde in zicht van het conflict met mijn buren of vrienden? Zal ik deze relatie aangaan? 

 

Gebeurtenis Horoscoop

Je bedrijf heb je geopend en wat is nu precies de dynamiek? Wat is de horoscoop van mijn ja-woord voor ons huwelijk en wat veranderd er nu in onze relatie? 

 

Kosten en erkenningen

Aangesloten bij de beroepsverenigingen VIT en RBCZ. Voor informatie over vergoedingen van de zorgverzekeringen kijk bij tarieven.

Voor mijn astrologische visie en werkwijze klik naar Levenskunst der Astrologie.

 

info@energiewerk-zwolle.nl

top