Wat heeft Energiewerk Zwolle voor jou...

Welkom   Missie   Betekenis   Nieuws/links    Tarieven    Contact

|Integratieve Psychotherapie  Coaching  Relatietherapie| |Energiewerk  Shamballa  Reiki| |Astrologie| |Tarot|

 

Agenda, nieuws en andere mededelingen. 

 

 

bullet

22-09-2016 Edwin is Full member of Buteyko Professionals International (BPI). Working together to improve health trough breathing re-education. Wil je meer weten dan klik je op ademtherapie.

 

 

bullet

02-07-2016 Mathilde heeft haar diploma oplossingsgericht coachen behaald. Mathilde weet nu haar energetisch werk te onderbouwen met een coachend gesprek. Natuurlijk kan je ook voor enkel coaching bij Mathilde terecht

 

 

bullet

30-06-2016 Edwin heeft zijn certificaat integratieve EMDR behaald. Nu kan  het aanpakken van trauma, ptss, fobie en angst (ook toekomstgericht) naast het werken met beelden en imaginaties, ook doormiddel van EMDR worden aangepakt binnen Energiewerk-Zwolle en Internalis. Voor meer informatie over EMDR lees op Internalis.

 

 

bullet

25-02-2016 onze nieuwe website is online gegaan  Internalis.nl. Voor meer informatie over Integratieve psychotherapie, coaching, relatietherapie, EMDR, Buteyko methode (=ademtherapie/cursus), cursus effectief communiceren en meer....

 

bullet

Op 12 mei 2012 is Edwin geïnstalleerd tot Algemeen Bestuurslid van de VIT  met een leden aantal per 01-01-2012 van 243 therapeuten.

 

bulletDe Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT) is een beroepsvereniging van therapeuten die werkzaam zijn in de geestelijke gezondheidszorg. De vereniging is op 19 maart 1993 opgericht uit de behoefte aan een beroepsvereniging voor professionals met een integrale aanpak. Zij werken vanuit een holistisch mensbeeld waardoor zij aandacht hebben voor de geestelijke, de lichamelijke en spirituele dimensie van hun cliënt. Daarbij hebben zij kennis van en inzicht in de verschillende therapeutische behandelwijzen en zijn zij in staat de noodzakelijke kwaliteit van de behandeling te bewaken.

De VIT-therapeuten zijn op minimaal HBO-niveau professioneel geschoold en hebben zelf een ontwikkelingsproces doorgemaakt, waardoor zij bewust voor deze benadering hebben gekozen. Hun werkhouding is open en flexibel. Zij sluiten aan bij de hulpvraag van de cliënt en verwijzen, indien nodig, door naar andere beroepsbeoefenaars in zowel de reguliere als de niet-reguliere hulpverlening, of werken met hen samen.

Doel van hun inzet is de cliënt zodanig te behandelen c.q. te begeleiden dat hierdoor diens kwaliteit van leven verbetert en hij - weer - zoveel mogelijk in harmonie met zichzelf en zijn omgeving kan functioneren.

Het is de professionele integrale aanpak waarin de VIT-therapeut zich onderscheidt.

 

top

bullet

Aalanden Zwolle 19 april 2012 van 10-17.30u Workshop Shamballa MDH Basic Healer (2e dag in overleg 1 of 2 maand later)

 
bullet

Jouw proces komt in een stroomversnelling; je voelt de blokkades van het nu en heft ze op; jouw energiebanen en gedachten kunnen zich vullen met positieve energie; je gaat de confrontatie aan d.m.v. meerdere geleide meditaties.

Na de cursus kan jij jezelf en anderen behandelen door intentie & via je handen, heb je kennis van chakra’s en hoe energie positief/negatief door jou werkt en hoe je kan accepteren.  Je stelt jezelf open voor de Liefdeskracht die door je heen stroomt, door je handen en je chakra’s. Jij bent degene die ‘kiest’ om inzicht, rust en/of kracht te ontvangen.

bullet

Kijk ook eens op: Wat is Shamballa

bullet

Meer informatie: Mail naar Mathilde info@energiewerk-zwolle.nl of bel: 06-44918767.

top

bullet

Astrologische actie van de donkere dagen!

bullet

Jawel, lang verwacht en op verzoek een uitbreiding van Astrologie pagina's binnen Energiewerk Zwolle.

 
bullet

Naast de de uitleg die er al was over visie/werkwijze astrologie op Levenskunst der Astrologie; nu ook meer informatie over vormen van astrologische consulten lees nu De verschillende astrologische consulten

bullet

Om het nieuwe jaar goed in te gaan is er voor de oplettende lezer 10% korting op één van de beschreven consultwijzen.

bullet

Actie duurt t/m 15 januari 2012 i.v.m. voorbereiding zal het consult wellicht na de datum worden gegeven.

bullet

Bel Edwin 06-29551616 of mail naar info@energiewerk-zwolle.nl

top

bullet

Tijdens de herfst in je kracht - en - op koers blijven met de 2-daagse cursus Shamballa MDH Basic Healer door Mathilde.

 
bullet

Oude blokkades opruimen om ze in een nieuwe vorm constructief in te zetten voor autonomie en kracht. Je krijgt zicht in wat je wilt, wat bij je past om je eigen weg te creëren. 

bullet

Wanneer: zaterdag 22 en 29 oktober 2011 van 9-17 uur.

bullet

Kosten: 215 euro (inclusief certificaat en werkboek)

bullet

Meer informatie: Mail naar info@energiewerk-zwolle.nl of bel: 06-44918767.

 

top

bullet

Energiewerk-Zwolle werkt mee aan zomerprogramma 2011 van Inspiratiewinkel Ana Sofia

bullet

Shamballa behandeling:

Waar sta je nu in het leven... en je krijgt een toegepaste behandeling.
Door: Shamballa MDH® Master Teacher 
Mathilde Westerhof-Hamelink

 
bullet

Tarot consult:

Kansen creëren om moeilijkheden om te zetten in uitdagingen.
Door: VIT & BNG® Therapeut in Psychotherapie 
Edwin Hamelink-Westerhof

bullet

Waar: zaterdag 6 & 13 augustus 2011, Ana Sofia
Kosten: E10,- voor ca. een half uur

bullet

Je kunt je inschrijven bij de kassa van Ana Sofia. Wees er snel bij! voor meer informatie zie de nieuwsbrief op de website van Ana Sofia

 

top

bullet

In het paasweekend wordt er weer een Cursus Shamballa MDH Basic Healer door Mathilde gegeven.

bullet

 Tijdens Pasen is de collectieve energie toch al gericht op rust, liefde en het goddelijke, dus een mooie tijd om er op 'mee te liften'. Blokkades opruimen en tot bezinning komen om vanuit je kracht heldere keuzes te maken.

 
bullet

De cursus wordt gehouden op zaterdag 23 van 10-16 uur, zondag 24 van 10-15 uur en maandag 25 april van 10-15 uur.

 
bullet

Mail naar info@energiewerk-zwolle.nl of bel: 06-44918767.

 

top

bullet

Er gebeurd veel in het begin van 2011 op het gebied van professionalisering en kwaliteitsbevordering bij Energiewerk-Zwolle.

bullet

 januari 2011

     Per 1 januari ben ik (Edwin) Registertherapeut BNG® met licentienummer: 103038R. Ik ben dus aangesloten bij de koepelvereniging RBNG en ben hiermee onderhevig aan het onafhankelijk tuchtrecht van de stichting Stichting Tuchtrecht Beroepsbeoefenaren Natuurlijke gezondheidszorg (TBNG)

   Ik heb me aangesloten bij een therapeuten netwerk om Coaching & Integratieve Psychotherapie apart op de kaart te zetten. Hierbij hoort een nieuwe website http://psycholoog-zwolle.datzitzo.com en neem gerust een kijkje.

   Tjongejonge en vandaag 15 januari op de beurs gestaan bij Inside Out, dit is een daverend succes geweest. Voor iedereen die geen consult heeft gehad wegens het grote animo of op herhaling wil kan contact opnemen voor een leuke korting.

 Mail naar info@energiewerk-zwolle.nl of bel: 06-29551616

 

top

bullet

Een integrale aanpak in veranderlijke tijden bij Energiewerk-Zwolle

bullet

 Herfst 2010

     Energiewerk-Zwolle biedt het gehele jaar verschillende diensten in één pakket. Vanuit de intake voor Integratieve psychotherapie (IP) wordt er een plan op maat gemaakt voor zelfverwezenlijking. IP wordt meestal vergoedt door je aanvullende zorgverzekering.

     Elke vrijdag in de herfst een ervaring & info middag/avond wat een mengeling aan verassingen brengt uit gebieden van IP, Shamballa, Tarot, Reiki, Chakra, Meditatie en Astrologie. Wel voorbereidt, maar op afstemming/gevoel gegeven, daarbij totaal verassend of het door Edwin, Mathilde of samen wordt gegeven en soms in een groepje en soms individueel. Tijd 1 à 2 uur en entree op vrijwillige basis met als richtlijn € 7,50.

     Op afspraak in de gehele herfst de bekende ‘Intern Stormende Tarotdagen’. Een kort Tarotconsult voor € 7,50.

 Voor alle activiteiten telt van te voren aanmelden.

lees voor meer info Integrale aanpak in veranderlijke tijden

 Mail naar info@energiewerk-zwolle.nl of bel: 06-29551616 / 06-44918767.

 

top

bullet

Ouder & Kind Shamballa

 

bullet

Cursus Shamballa MDH Basic Healer™ voor ouder & kind (tot 3,5 jaar). Een dagdeel met je kind en toch jezelf verreiken?!

lees voor meer info Ouder & kind Shamballa

Mail naar info@energiewerk-zwolle.nl of bel: 06-44918767.

top 
bullet Een integrale aanpak in veranderlijke tijden

 
bullet

AA-Landen augustus 2010– Soms sterk en dan weer verscheurd. Zo is de situatie hopeloos somber, dan weer positief. Vast houden en zekerheid van de huidige vorm, dan weer ultiem in de chaos met wellicht originele ideeën. Kil saneren en ook weer hopen op de beloning in de vorm van een mooie metamorfose. Heen en weer geslingerd met vele keuze mogelijkheden. De kunst zit hem om te weten welke bij je past.

Mocht je bovenstaande herkennen met eventuele bijkomende stress, dip, frustraties, angsten, extreme gevoelens of gedachten. Neem dan contact op voor een intake bij Energiewerk-Zwolle om vanuit verschillende benaderingen een plan op te stellen die bij jou aansluit. Verbinding leggen om krachtig datgene aan te pakken, waardoor je keuzes kunt maken die bij jou passen.

lees voor meer info Integrale aanpak in veranderlijke tijden

 Mail naar info@energiewerk-zwolle.nl of bel: 06-29551616.

top 
bullet Astrologie actie bij Energiewerk-Zwolle

 
bullet

AA-Landen juni 2010– Bij Energiewerk-Zwolle is er de aankomende weken een unieke actie om voor weinig geld een astrologieconsult te verkrijgen. Internalis is bezig met een onderzoek om net iets anders met astrologie en horoscoop te werken dan voorheen. Mensen die op zelfonderzoek willen gaan om kennis en inzicht in eigen mogelijkheden te vergroten en verder te ontwikkelen worden uitgenodigd te reageren. Kosten zijn normaal 79 euro en nu is het tarief 25 euro. Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar voor deze tijdelijke actie.

 Mail naar info@energiewerk-zwolle.nl of bel: 06-29551616.

top

 
bullet Kijken naar uitdagingen bij Energiewerk-Zwolle

 
bullet

AA-Landen – Bij Energiewerk-Zwolle wordt er lenteachtig gepionierd in de weken rond Pasen. Doormiddel van Tarot worden er kansen gecreëerd om anders te kijken naar moeilijkheden en deze om te zetten in uitdagingen.

Een kort consult waar toch de tijd wordt genomen tegen een vergoeding van 7 euro. In overleg kun je kennis maken met de andere diensten van Energiewerk-Zwolle. Voor deze individuele sessies is het noodzakelijk om je van te voren aan te melden, want er zijn enkele plaatsen per dag gereserveerd. 

Mail naar info@energiewerk-zwolle.nl of bel: 06-29551616.

top
bullet

Zelfverwezenlijking bij Energiewerk-Zwolle

 
bullet

AA-Landen februari 2010 – Ook zo aan het denken momenteel en het lukt net niet om er op een bevredigende wijze uit te komen, waarbij je onbedoelde verwarringen of dipperige gevoelens kunt ervaren. Dan weer gebukt onder verantwoordelijkheid en tijdsdruk om vervolgens weer onbeperkt willen dromen en ontsnappen. Wellicht is de tijd aangebroken om uw achterliggende motieven te onderzoeken en te veranderen om meer balans te ervaren. Neem contact op met sector Integratieve Psychotherapie van Internalis en realiseer uw mogelijkheden en doelen. Consulten worden meestal vergoed door uw zorgverzekeraar; informeer naar de mogelijkheden. Mail naar info@energiewerk-zwolle.nl of bel: 06-29551616

top
bullet

Professionalisering door behalen A-status als lid van de beroepsvereniging VIT !

 
bullet

Per 1 september 2009 heeft Edwin doormiddel van een uitgebreide ballotageprocedure de A-status van de VIT (Vereniging van Integraal Therapeuten) verworven.

bullet

Dit geeft een garantie voor de kwaliteit van de Integratieve Psychotherapie sessies. De VIT wordt - als beroepsvereniging - hoog gewaardeerd door de consumentenbond.

bullet

Nog meer kans op vergoeding door de zorgverzekeraars. Integratieve Psychotherapie valt meestal onder Alternatieve Geneeswijzen.

bullet

A.E. Hamelink-Westerhof. VIT lidcodenummer: 297.08.A Sector Integratieve Psychotherapie. 

top
bullet

Einde bevallingsverlof van Mathilde

 
bullet

Na een ervaringsperiode van zwangerschap, bevallen en de eerste levensmaanden van mijn zoon fulltime moederen, is de tijd aangebroken van combineren van het moederschap met workshops shamballa geven.

bullet

De afgelopen periode was een waardevolle ervaring –en dat is het nog steeds- waarin ik heb geleerd mijn grenzen te verleggen. De rust en liefde, de shamballa, te blijven ervaren, tijdens de uitdagingen die mijn zoon mij voorlegt!

bullet

De workshoptijden van Shamballa-basic zijn aangepast op de behoefte van mijn moederschap; 4 x 4uren, verspreid over ongeveer10dagen. De 2daagse workshops zijn (voorlopig) vervallen. Shamballabasic teacher workshops evt. daaropvolgend, zullen ook 4u duren, dan 6 x 4u.

bullet

De eerstvolgende workshop vind plaats 11,12, 14 en 17 juli, van 12.30u tot 16.30u

top
bullet

Lid van beroepsvereniging VIT

 
bullet

Per 1 oktober 2008 ben ik (Edwin) aangesloten als therapeut (i.o.) bij de Vereniging voor Integraal Therapeuten (VIT) en ingedeeld in de sector/vakgroep Integratieve Psychotherapie. Vit-registratienummer is 297.08.S.

bullet

Het voordeel van deze VIT lidmaatschap is dat behandelingen bij een aantal verzekeraars (deels)vergoed worden. Integratieve Psychotherapie valt meestal onder Alternatieve Geneeswijzen.

top
bullet

De intern Stormende Tarotdagen

 
bullet

De herfst is begonnen en dit is bij uitstek een perioden van bezinning. Als je het even niet meer weet, ziet zitten of je wil je zelfverwezenlijking een nieuwe impuls geven, dan heeft Internalis de volgende aanbieding:

bulletOp vrijdag 24 oktober en zaterdag 15 november voor slechts 10 euro. Het consult duurt ongeveer een 1/2 uur en is coachend van aard. 
bulletMeld je van te voren aan, want er zijn nog enkele plaatsen. Tel. 06-29551616 of info@energiewerk-zwolle.nl

top
bullet Last van Stress, Overspannen of Burnout

 
bulletU kunt kiezen voor Stresscounseling, Stressmanagement en Coaching vanuit de Integratieve benadering bij Internalis.
bulletVanuit coaching je leven weer zelf in de hand nemen en waar nodig doen we uitstapjes richting Integratieve Psychotherapie.

top

bullet Partner Relatie Communicatie bij Energiewerk-Zwolle.

 
bulletVanuit de integratieve benadering word je als stel bewust om de communicatie onderling te verbeteren en zodoende anders met elkaar om te kunnen gaan.
bulletJe leert elkaar beter te begrijpen en naar elkaar te luisteren
bulletVoor als je relatie vast lijkt te zitten,  als je veelal conflicten hebt, omdat de tandenborstel verkeerd is neergezet of iedere keer lijkt alles zich te herhalen.

top
bullet De ervaring en info avonden/middagen bij Internalis

 
bulletWat kun je verwachten op deze avonden? Eigenlijk alles wat Internalis te bieden heeft. We stemmen ons af op de mensen die er zijn en kijken hoe we een gezellige, leerzame en interessante avond kan worden. 
bulletHet is ervaringsgericht en kan uit een breed scala van korte activiteiten komen, zoals meditaties, consulten, lezingen, behandelingen en workshops.
bulletOok informatie over de verschillende workshop, therapie en consultmogelijkheden.

top
bullet Zomervakantie kriebels?!! Energiewerk-Zwolle organiseert de vijfdaagse workshop 'Jij bent die is!' in Frankrijk van 22 t/m 26 juli 2008.

 
bulletJe gaat je eigen kracht ont-dekken om er weer in te staan en toe te passen!
bulletEen duwtje in je rug om antwoorden te vinden op je vragen!
bulletUit je hoofd in je hart!
bulletBlokkades losmaken en te ont-dekken!
bulletDe knoppen vinden tot verandering! Verbinden met de verandering!
bulletWerkt subtiel en krachtig, diep (zelf-) genezend op geest en lichaam!
bulletKortom: je komt dichter bij jezelf!
bulletDeze unieke workshop is gebaseerd op Shamballa MDH en wordt - daar waar nodig - ondersteund doormiddel van Integratieve Psychotherapie, Coaching, Astrologie en Tarot. 
bulletDoordat Edwin en Mathilde deze workshop met z'n tweeën geven is er voldoende gelegenheid voor individuele aandacht. Tevens hebben ze een gedegen en verschillende achtergrond om de workshop in goede banen te kunnen leiden; Mathilde als lerares en Edwin vanuit de hulpverlening.

top

bullet Wil je op de hoogte worden gehouden? Meld je aan voor de nieuwsbrief. 

 
bulletStuur een mailtje naar nieuwsbrief@energiewerk-zwolle.nl

top
bullet

Tijden binnen Energiewerk-Zwolle

 
bulletTherapie, behandeling, coaching en consulttijden  zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08:30, 21:00 uur. Op sommige momenten is in het weekend mogelijk. Het gaat om afstemming en wat mogelijk is.
bulletReiki Overijssel voor je behandeling maak je een afspraak met Mathilde om weer tot jezelf te komen.
bulletShamballa-basic cursus is een 2 dagen programma, van 10-18u. Deze kan door de week, als in het weekend plaats vinden. Je kan je aanmelden voor een eerstvolgende geplande workshop; je kan ook een datum voorstellen. Behandeling kan je ervaren op afspraak. 
bulletPer juli 2009 wordt de Shamballa cursussen meestal gegeven in 4 dagdelen van 4 uur!

top

Links:

bulletMeer informatie over Integratieve Psychotherapie, Coaching, Relatietherapie of Trainingen Internalis.nl

 

bulletVereniging van Integraal Therapeuten (VIT) is een beroepsorganisatie voor kwaliteitsbewaking in de geestelijke g.ezondheidszorg.

 

bulletVoor allerlei opleidingen en info over Integratieve Psychotherapie. Nederlandse Academie voor Psychotherapie 

 

bulletEén van Nederlands bekendste en wereld beroemde Astrologe, waar Edwin een opleiding heeft gevolgd: Karin Hamaker-Zondag

 

bulletBewustwording is goed voor jezelf, maar ook goed voor moeder aarde zorgen. Zoals biologisch bij De Natuurwinkel en Haiko natuurlijk

 

bulletAna Sofia een leuke lekker tot rust kom (esoterische) boekhandel en andere producten in Zwolle. 

 

bulletVoor meer info over Shamballa ga naar shamballa. startpagina.nl 

 

bulletKunst en kunstig met Domenique Karl Himmelsbach de Vries

 

bullettherapeutvinden. datzitzo.com Een netwerk van verschillende therapeuten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

info@energiewerk-zwolle.nl

top